Editor uchovává historii nedávných snímků návrhu, takže můžete změnu vrátit zpět a znovu ji obnovit.

### Klávesové zkratky

* **Zpět:** `Ctrl+Z` ve Windows nebo Linuxu, `Cmd+Z` v macOS
* **Znovu:** `Ctrl+Shift+Z` ve Windows nebo Linuxu, `Cmd+Shift+Z` v macOS
* **Alternativní opakování ve Windows:** `Ctrl+Y`

Tlačítka Zpět a Znovu jsou k dispozici také v panelu nástrojů editoru.

### Co lze obnovit

Snímky historie zahrnují aktuální strukturu šablony a příslušná nastavení návrhu. Mohou zahrnovat akce, jako je změna barev, úprava nastavení sekcí, použití předvolby, přesun sekcí nebo odstranění sekce.

### Limity relací

Historie vrácení patří k aktuální relaci editoru a má pevnou maximální velikost. Opětovné načtení editoru nebo přepnutí do jiného uloženého kontextu může dostupnou historii vynulovat. Vrácení zpět nenahrazuje pojmenovaný slot pro uložení návrhu.

Když vrátíte zpět a poté provedete novou změnu, předchozí cesta pro opakování se zahodí.