A szerkesztő megőrzi a legutóbbi tervezési pillanatképek előzményeit, így visszavonhatja és visszaállíthatja a módosításokat.

### Billentyűparancsok

* **Visszavonás:** `Ctrl+Z` Windows vagy Linux rendszeren, `Cmd+Z` macOS rendszeren
* **Újra:** `Ctrl+Shift+Z` Windows vagy Linux rendszeren, `Cmd+Shift+Z` macOS rendszeren
* **Alternatív ismétlés Windows rendszeren:** `Ctrl+Y`

A Visszavonás és Újra gombok a szerkesztő eszköztáron is elérhetők.

### Mit lehet visszaállítani

Az előzmények pillanatképei tartalmazzák az aktuális sablonstruktúrát és a vonatkozó tervezési beállításokat. Olyan műveleteket tartalmazhatnak, mint a színek módosítása, a szakaszbeállítások szerkesztése, egy előre beállított érték alkalmazása, szakaszok áthelyezése vagy egy szakasz törlése.

### Munkamenet-korlátok

A visszavonási előzmények az aktuális szerkesztői munkamenethez tartoznak, és fix maximális mérettel rendelkeznek. A szerkesztő újratöltése vagy egy másik mentett kontextusra váltás visszaállíthatja az elérhető előzményeket. A visszavonás nem helyettesíti az elnevezett tervmentési helyet.

Amikor visszavonja a műveletet, majd új módosítást végez, az előző újrakövetési útvonal elvész.