Manfred

Manfred

Senast uppdaterad Aug 22, 2026

Redigeraren sparar en historik över de senaste designbilderna så att du kan ångra en ändring och återställa den igen.

Kortkommandon

  • Ångra: Ctrl+Z på Windows eller Linux, Cmd+Z på macOS
  • Gör om: Ctrl+Shift+Z på Windows eller Linux, Cmd+Shift+Z på macOS
  • Alternativ omgörning i Windows: Ctrl+Y

Knapparna Ångra och Gör om finns också i redigerarens verktygsfält.

Vad som kan återställas

Historiska ögonblicksbilder inkluderar den aktuella mallstrukturen och relevanta designinställningar. De kan omfatta åtgärder som att ändra färger, redigera sektionsinställningar, tillämpa en förinställning, flytta sektioner eller ta bort en sektion.

Sessionsgränser

Ångrahistoriken tillhör den aktuella redigeringssessionen och har en fast maximal storlek. Att ladda om redigeraren eller byta till en annan sparad kontext kan återställa den tillgängliga historiken. Ångra ersätter inte en namngiven designplats för att spara den.

När du ångrar och sedan gör en ny ändring, kasseras den föregående omgörningssökvägen.