Az Okos Emailek automatikusan menti a szerkesztő módosításait. Nincs szokásos Mentés gomb.
Időzítés mentése
A szerkesztés leállítása után a szerkesztő általában körülbelül két másodpercet vár, majd az aktuális tervet beírja az intelligens e-mailek adatbázisába. Egyes szerkesztői műveletek azonnali mentést kényszerítenek ki, beleértve azokat a munkafolyamatokat is, amelyeknek aktuális kimenetet kell generálniuk.
Mi kerül mentésre
Az Automatikus mentés tárolja a sablon szakaszait, tartalmát, globális színeit, tipográfiáját, gombjait, láblécét, Shop linkjeit, bannerét, marketingbeállításait, elrendezését és a tervkészlethez tartozó egyéb tervezési értékeket.
Shopify szinkronizáció
A támogatott élő beállítások a Shopify metamezőivel is szinkronizálva vannak. Ez egy külön művelet, és az adatbázis mentése után röviddel befejeződhet.
A szerkesztő bezárása
A szerkesztő bezárása, exportálás vagy oldalváltás előtt várja meg, amíg a mentésjelző befejeződik. Az intelligens e-mailek biztonságos betöltési kapukat is használnak, így a befejezetlen szerkesztőbetöltés nem tudja felülírni a meglévő mentett tervet.
|| Az automatikus mentés nem szünteti meg az új elsődleges exportálás szükségességét a szerkezeti változtatások, például a szakaszok hozzáadása, törlése vagy áthelyezése után.