Editor uchovává historii nedávných snímků návrhu, takže můžete změnu vrátit zpět a znovu ji obnovit.
Klávesové zkratky
- Zpět:
Ctrl+Zve Windows nebo Linuxu,Cmd+Zv macOS - Znovu:
Ctrl+Shift+Zve Windows nebo Linuxu,Cmd+Shift+Zv macOS - Alternativní opakování ve Windows:
Ctrl+Y
Tlačítka Zpět a Znovu jsou k dispozici také v panelu nástrojů editoru.
Co lze obnovit
Snímky historie zahrnují aktuální strukturu šablony a příslušná nastavení návrhu. Mohou zahrnovat akce, jako je změna barev, úprava nastavení sekcí, použití předvolby, přesun sekcí nebo odstranění sekce.
Limity relací
Historie vrácení patří k aktuální relaci editoru a má pevnou maximální velikost. Opětovné načtení editoru nebo přepnutí do jiného uloženého kontextu může dostupnou historii vynulovat. Vrácení zpět nenahrazuje pojmenovaný slot pro uložení návrhu.
Když vrátíte zpět a poté provedete novou změnu, předchozí cesta pro opakování se zahodí.